Poštovane kolegice i kolege,

Izuzetno nam je zadovoljstvo da Vas pozovemo da prisustvujete   2. Kongresu  Internacionalnog Udruženja za Preventivnu Pedijatriju jugoistočne Evrope  koji će se ove godine održati zajedno u periodu od  5. do 7. novembra 2021. godine na Jahorini.

Prva verzija preliminarnog programa zajedničkog sastanka je dostupna na sajtu Udruženja. U saradnji Organizacionog i Naučnog Odbora Kongresa, koordinatora naučnih simpozijuma i sesija i preko 40 predavača po pozivu, vrhunskih autoriteta iz svih zemalja regiona, pripremljen je ambiciozan naučni program iz oblasti prevencije u pedijatriji kao i cjelokupne medicine dječijeg doba.Ovo je zajednički sastanak pedijatara cijelog regiona te  molimo vas da svoje učešće prijavite preko linka za registraciju. Moguće je da registraciju za Vas obavi sponzor putem linka za „kolektivnu“ registraciju.

Također Vas pozivamo da Vaše radove prijavite putem linka za registraciju radova.

Za sva dodatna obavještenja možete pozvati na broj 066 150 181 ili mail pedijatri.org@gmail.com. Sve dodatne informacije o sastanku (smještaj i kotizacije) će biti naknadno objavljene. 

Cijena kotizacije za ljekare iz  BiH iznosi 180 KM do 22.09.2021. godine,  a nakon toga cijena kotizacije je 270 KM.

Smještaj će biti organizovan u više hotela visoke kategorije a   prema tada važećim epidemiološkim mjerama i uputama kriznog štaba RS.

  IUPP CENE smeštaja i kotizacije – za federaciju

S poštovanjem,

Prof dr Fahrija Skokić

Predsjednik Udruženja pedijatara BiH

Predsjednik Naučnog Odbora 2.Kongresa IUPP

 

Prof dr Jelica Predojević Samardžić

Predsjednik Udruženja pedijatara RS

Koopredsjednik Organizacionog odbora 2.Kongresa IUPP